Xavi nije uspio unatoč brojnim pojačanjima, Barcelona opet ispala

Četvrtak, 27. listopada 2022. 08:32 Napisao/la  SC
Xavi nije uspio unatoč brojnim pojačanjima, Barcelona opet ispala

Barcelona drugu sezonu zaredom neće igrati u završnici Lige prvaka, Xavi Hernandez nije uspio ostvariti prvi klupski cilj ove sezone iako se momčad znatno pojačala.

- Moramo se pomiriti s realnošću. Rekao sam da moramo rasti kroz teške udarce. Moramo nastaviti dalje. Danas nismo bili na terenu, nismo uspjeli doći na nivo Bayerna. Istina je da je na nas itekako utjecalo što smo već znali da ispadamo iz Lige prvaka, to je udarac s kojim se moramo suočiti. Moramo biti samokritični. Znam da je za navijače ovo neuspjeh. Napravili smo analizu svega i napravili smo previše pogrešaka. Također, smatram da semo u prethodnim utakmicama zaslužili više bodova, kazao je Xavi.

Barcelona je igrala slabo u skupini, vrhunca je bio poraz od Bayerna, koji se poigravao s katalunjskom momčadi na Camp Nou.

Robert Lewandowski bio je nevidljiv na terenu među bivšim suigračima, a time je Barcelona izgubila ubojitost.

Xavi je polako počeo trošiti kredit koji je dobio kao bivša igračka legenda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.