Unai Emery postao bivši trener, Julian Draxler jasno locirao problem PSG-a

Srijeda, 07. ožujka 2018. 09:10 Napisao/la  SC
Unai Emery
Unai Emery

Unai Emery postao je bivši trener PSG-a nakon zadnjeg zvižduka u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka između PSG-a i Real Madrida (1:2).

Aktualni europski prvak toliko je nadmoćno ostvario plasman u četvrtfinale da se vlasnici jedne od najskupljih momčadi na svijetu moraju preispitati nakon što su samo za dvojicu igrača (Neymar, Mbappe) potrošili ukupno više od pola milijarde eura.

Nijemci su naučeni govoriti izravno i bez kompromisa, pa ne čudi da je napadač PSG-a Julian Draxler nakon poraza (1:3) od Real Madrida točno locirao problem.

- Ljetos smo potrošili 400 milijuna eura i svi su krenuli pričati kako će se stvari promijeniti, ali mi ponovno nismo uspjeli proći dalje. I dalje sam uvjeren da ova momčad može dati puno toga, ali u ovakvim se utakmicama vidi da nam i dalje nešto nedostaje za osvajanje velikog trofeja. Moramo dobro razmisliti o svemu, rekao je Draxler.

- Razočarani smo, ali bilo je nemoguće ništa napraviti nakon što smo ostali s desetoricom igrača. Znali smo kako ih možemo dobiti, ali ništa nam nije išlo po planu. Imamo šefove, razgovarat ćemo u svlačionici. Želim se zahvaliti navijačima u ime čitave momčadi i ispričati im se, rekao je Adrien Rabiot.

- Ova nam je utakmica pokazala da još puno moramo raditi, moramo rasti, nedostaje nam iskustva. Igrali smo protiv momčadi koja je naviknuta na pobjede, na utakmice na najvišem nivou i na pobjede. Treba nam vremena. Moraš i izgubiti prije nego kreneš osvajati ovakvo natjecanje. Moramo donositi bolje odluke na terenu, danas smo imali previše malih grešaka i na kraju smo ih skupo platili,  kazao je Marquinhos.

Neymarov izostanak osjetio se više nego što se očekivalo, momčad PSG previše ovisi o igri jednog igrača što znači da nije dobro izbalansirana.

Di Maria je očito previše htio u utakmici protiv bivšega kluba, Argentinac nije opravdao očekivanja.

Slaba mu je utjeha da ni jedan igrač PSG-a nije igrao na razini Real Madrida.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.