17 uhićenih u Gelsenkirchenu, policija zadovoljna zbog izbjegavanja većih nereda

Srijeda, 13. ožujka 2013. 11:53 Napisao/la  SC

Najveći se problem pojavio nakon utakmice na željezničkom kolodvoru gdje je skupina Schalkeovih navijača napala Turke koji su slavili pobjedu Galatasaraya

Uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka u Gelsenkirchenu imao je kao epilog 17 uhićenih zbog ometanja reda i mira. Iz policije su, unatoč tome, istaknuli zadovoljstvo budući da su uspjeli spriječiti teže nerede kojih su se pribojavali. U Gelsenkirchenu, naime, živi oko 20.000 Turaka, a još uz navijače Galatasaraya koji su doputovali iz Istanbula, mogli su se očekivati problemi i sukobi s pristalicama domaćih nogometaša.

Do većih izgreda ipak nije došlo, a najveći se problem pojavio nakon utakmice na željezničkom kolodvoru gdje je skupina Schalkeovih navijača napala Turke koji su slavili pobjedu Galatasaraya. Napadnuti su i policajci koji su, unatoč tome, uspjeli spriječiti eskalaciju nereda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.