Trener Maccabija očekuje od trenera PSG-a da odradi svoj posao protiv Juventusa

Srijeda, 26. listopada 2022. 13:04 Napisao/la  SC
Messi i Bakhar
Messi i Bakhar

Trener Maccabija Haife, Barak Bakhar, privukao je pažnju komentarom jednog od najtežih poraza u klupskoj povijesti:

- Draže mi je izgubiti 2:7 ovako nego da samo izgubili 0:4 igrajući loš nogomet! Igrali smo protiv najboljih igrača na svijetu, koji su to dokazali. Nismo igrali loše do 20. minute, zabili smo i dva gola. Nije ugodno primiti sedam golova, ali osjećam se kao da smo dali sve od sebe. Bolno je, ali dignut ćemo glave. Mislio sam da možemo napraviti čudo, ali prevelika je razlika između dvije momčadi. I dalje vjerujemo u kvalifikacije u Europsku ligu, možemo završiti na 3. mjestu. Sudbina je u našim rukama i igramo kod kuće, Benfica je velika momčad. Od trenera PSG-a očekujem da odradi svoj posao i pobjedi Juventus, kazao je Bakhar.

U 3. kolu PSG je  pobijedio (7:2) Maccabi, dok je Benfica pobijedila (4:3) Juventus.

Juventus i Maccabi uoči zadnjega kola imaju isti broj bodova i izjednačeni međusobni omjer, pa će u slučaju istoga broja bodova na kraju odlučivati gol-razlika po čemu je Juventus u prednosti (-3 prema -9).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.