Thomas Muller: Malo mi je žao Lewandowskog zbog svega što se događa Barceloni

Četvrtak, 27. listopada 2022. 10:26 Napisao/la  SC

Robert Lewandowski osjetio potrebu navratiti u svlačionicu Bayerna, kratko se zadržao u razgovoru s bivšim suigračima

Thomas Muller:  Malo mi je žao Lewandowskog zbog svega što se događa Barceloni

Bayern je toliko dominirao u utakmici protiv Barcelone na Camp Nou da su igrači domaće momčadi nakon poraza (0:3) pognutih glava u tišini otišli kućama.

Robert Lewandowski je prije odlaska osjetio potrebu navratiti u svlačionicu Bayerna, kratko se zadržao u razgovoru s bivšim suigračima:

- Kratko smo razgovarali, nismo išli u bilo kakve detalje. Lewa je odličan momak i želim mu zaista sve najbolje u budućnosti, rekao je sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Puno je izravniji bio Thomas Muller:

- Došao nas je pozdraviti što je sjajan potez. Uvijek je lijepo vidjeti ga i popričati s njim. Naravno, malo mi ga je žao zbog svega što se događa Barceloni jer znam koliko je ambiciozan, rekao je Muller neizravno što misli o igri Barcelone.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.