Talijanski nogomet ima tri kluba i četiri trenera u četvrtfinalu Lige prvaka

Četvrtak, 16. ožujka 2023. 00:47 Napisao/la  SC

Žrijeb četvrtfinala održava se petak od 12 sati, vidjet ćemo koliko će petak 13 biti sretan za talijanske klubove

Talijanski nogomet ima tri kluba i četiri trenera u četvrtfinalu Lige prvaka

Napoli se u srijedu pridružio Interu i Milanu u četvrtfini finala Lige prvaka, Italija ima tri predstavnika u ovoj fazi natjecanja prvi put od sezone 2005/06:

Dva predstavnika ima Engleska (Manchester City i Chelsea), po jednog Portugal (Benfica), Španjolska (Real Madrid) i Njemačka (Bayern).

Talijanski nogomet doživio je ove sezone nagli uspon, jedini klub koji je ispao iz Lige prvaka je Juventus, koji igra Europsku ligu.

Osim tri kluba, talijanski nogomet ima čak četvoricu trenera u četvrtfinalu.

Trenerima talijanskih klubova, Lucianu Spallettiju (Napoli), Stefanu Pioliju (Milan) i Simoneu Inzaghiju (Inter) pridružio se najtrofejniji među njima Carlo Ancelotti, trener Real Madrida.

Žrijeb četvrtfinala održava se petak od 12 sati, vidjet ćemo koliko će petak 13 biti sretan za talijanske klubove među kojima se prema vrhunskom tonusu momčadi ističe Napoli.

Budući da ždrijeb čevrtfinala nije poludirigian u najgorem ili najboljem slučaju, zavisno od procjena mogućnosti, talijanski klubovi mogu igrati međusobno.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.