Liga prvaka: Talijanski sudac Nicola Rizzoli dijeli pravdu u subotnjem finalu na Wembleyu

Ponedjeljak, 20. svibnja 2013. 21:52 Napisao/la  L.K.

Talijanski sudac Nicola Rizzoli dijelit će pravdu 25. ovog mjeseca u finale Lige prvaka na Wembleyju između Bayerna i dortmundske Borussije.

UEFA je objavila da će finale Lige prvaka suditi talijanski dudac Nicola Rizzoli (41), koji je međunarodni sudac od 2007. godine. Rizzoliju će to biti drugi finale nekog klupskog natjecanja u karijeri. Talijan je 2010. godine bio sudac finalne utakmice Europa lige između Atletico Madrida i Fulhama u Hamburgu.

Sveukupno je Rizzoli odsudio 27 susreta Lige prvaka, od čega četiri ove sezone, a posljednja je bila uzvratna u osmini finala između Malage i Porta još u ožujku.

Rizzoliju će u Londonu pomagati sunarodnjaci Renato Faverani, Andrea Stefani. Ulogu četvrtog suca obavljat će Slovenac Damir Skomina. Dva dodatna pomoćna suca biće također Talijani Gianluca Rocchi i Paolo Tagliavento.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.