Sudbinu Igora Tudora u utorak na Velodromeu određuje Antonio Conte

Ponedjeljak, 31. listopada 2022. 17:04 Napisao/la  SC

Sigurno da između nas postoje sličnosti,  ali u utorak će igrači izaći na teren, kaže trener Marseillea

Tudor i Conte
Tudor i Conte

Igor Tudor u utorak igra utakmicu koja će odrediti njegovu trenersku i sudbinu Marseillea u Ligi prvaka.

Nakon nekoliko slabijih rezultata u prvenstvu, Tudor se opet našao na udaru francuskih medija koji mu nisu osobito skloni.

U slučaju neuspjeha u Ligi prvaka, Tudorova pozicija bila bi ozbiljno ugrožena.

U zadnjem kolu u Skupini D, Marseille na Velodromeu igra protiv Tottenhama, sudbina je htjela da Tudorovu sudbinu određuje Antonio Conte.

Tudor i Conte postali su veliki prijatelji za igračkih dana, prisne odnose održali su do danas.

- Sigurno da između nas postoje sličnosti, poput karaktera i želje da se dobije što više od momčadi, ali u utorak će igrači izaći na teren. Treneri su važni, ali igrači su uvijek glavni protagonisti, kazao je Tudor za talijanske medije.

Conte je kao trener posao svojevrsni Tudorov mentor, četiri puta Conte je osvojio Scudetto (Juventus 3x, Inter), postao je engleski prvak (Chelsea).

U Skupini D sve četiri momčadi imaju šanse u zadnjem kolu osvariti plasman u idući krug natjecanja, u 6. kolu igraju Marseille - Tottenham, Sporting - Eintracht.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.