Robert Lewandowski u dresu Barcelone dolazi na Allianz Arenu

Ponedjeljak, 12. rujna 2022. 12:26 Napisao/la  SC
Robert Lewandowski
Robert Lewandowski

Bayern i Barcelona u utorak (21) igraju utakmicu Lige prvaka, rastu tenzije uoči utakmice dvojice nogometnih velikana.

U središtu pozornosti je Robert Lewandowski, koji će prvi put igrati na Allianz Areni u dresu Barcelone.

Lewandowski je postigao već 9 golova ove sezone, Barcelona je pobjedila pet od šest utakmica u LaLigi nakon remija u prvom kolu.

Bayern je krenuo silovito u sezonu, ali je nakon tri uvjerljive pobjede neočekivano zastao, triput je uzastopno remizirao.

Pobjeda protiv Intera u Milanu ponovo je dignula samopouzdanje u bavarskoj svlačionici, uoči utakmice protiv Barcelone raste pritisak njemačkih medija, koji ističu da su samodopadni igrači Bayerna počeli birati utakmice.

- Ako želimo svaku utakmicu pobijediti, što nam je cilj, u svakoj utakmici moramo ići do kraja. Nije bitno hoćemo li sredinom tjedna igrati veliku utakmicu. U našoj trenutnoj situaciji, moramo dati sve od sebe do kraja protiv svakoga protivnika. Ako se želimo vratiti na vrh tablice, onda se moramo dobro pogledati između sebe, poručuje iskusni Thomas Muller.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.