Liga prvaka: Real kod kuće traži osvetu protiv Borussije, Manchester City lovi posljednji vlak

Utorak, 06. studenog 2012. 14:21 Napisao/la  SC

Mi igramo na svom stadionu i moramo ići na pobjedu, najavio je trener Reala Jose Mourinho koji bi od prve minute ponovo mogao staviti hrvatskog reprezentativca Luku Modrića

Epitet najzanimljnivije utakmice prve večeri 4. kola Lige prvaka definitivno pripada dvoboju na Santiago Bernabeu u kojem će Real Madrid dočekati Borussiju iz Dortmunda. Dva tjedna nakon bolnog prizemljenja na Signal Iduna Parku Kraljevi žele osvetu i pobjedu za prvo mjesto u skupini.

- Borussia je odlična momčad s brzim igračima i nije čudno da su osvojili dva uzastopna naslova prvaka. Ipak mi igramo na svom stadionu i moramo ići na pobjedu, najavio je Jose Mourinho koji bi od prve minute ponovo mogao staviti hrvatskog reprezentativca Luku Modrića.

U drugom susretu skupine D Manchester City hvata jedan od posljednjih vlakova u borbi za eventualni prolazak skupine. Engleski prvak nakon tri kola ima samo jedan bod i nasušno mu trebaju tri boda kako bi ostao u igri za daljni plasman.

Derbi skupine D donosi gostovanje Arsenala na AufSchalke Areni, dok je najzanimljiviji susret skupine C dvoboj Milana i Malage na San Siru.

- Malaga je jaka momčad. To je pokazala i u međusobnom dvoboju. Mi smo u dobrom fizičkom stanju i imamo povjerenja u svoju kvalitetu. No, moramo biti puno bolji u napadu ako mislimo do važnih bodova, objašnjava trener Milana, Massimiliano Allegri.

Utorak (20.45), skupina A: Dynamo (K) - Porto, PSG - Dinamo. Skupina B: Olympiakos - Montpellier, Schalke - Arsenal. Skupina C: Milan - Malaga, Anderlecht - Zenit. Skupina D: Manchester City - Ajax, Real Madrid - Borussia Dortmund

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.