REAL - ATLETICO Luka Modrić ima priliku postati sedmi Hrvat koji je osvojio Ligu prvaka

Subota, 24. svibnja 2014. 15:02 Napisao/la  SC

Inače, dosad je 14 hrvatskih nogometaša bilo dio momčadi koje su igrale u finalu, a jedino je Mario Mandžukič u dresu Bayerna ujedno bio strijelac

Sportske oči svijeta uperene su u Lisabon gdje je od 20.45 sati na rasporedu finale Lige prvaka, madridski gradski derbi između Atletica i Reala. Nema sumnje da će jedan dio javnosti biti na strani kraljevskog kluba zbog Luke Modrića koji ima priliku postati sedmi igrač koji je osvojio najeltinije klupsko najtecanje na svijetu.

Trofej Lige prvaka dosad su osvojili Alen Bokšić, Zvonimir Boban, Davor Šuker, Mario Mandžukić te Igor Bišćan, dok je Dario Šimić izborio finale s Milanom dva puta, no niti jednom nije bio u zapisniku. Inače, dosad je 14 hrvatskih nogometaša bilo dio momčadi koje su igrale u finalu, a jedino je Mario Mandžukič u dresu Bayerna ujedno bio strijelac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.