LIGA PRVAKA Dinamo igra za obraz, PSG i Porto za prvo mjesto u skupini

Utorak, 04. prosinca 2012. 13:34 Napisao/la  SC

Real dočekuje Ajax, a španjolski mediji donose kako bi se u prvoj postavi Kraljeva trebalo naći mjesta i za Luku Modrića. U drugome dvoboju skupine D Cityju treba pobjeda u Dortmundu za ulazak u Europsku ligu

Večeras se diljem Europe igraju utakmice posljednjeg kola po skupinama A, B, C i D nogometne lige prvaka. Ulazak u sljedeći krug prije posljednjih 90 minuta osigurali su Porto, PSG, Schalke, Arsenal, Malaga, Milan, Borussia i Real Madrid.

U skupini A jedina dilema tiče se prvoga mjesta. O njemu će na Parku prinčeva odlučiti PSG i Porto. Portugalcima je za osiguranje "pole positiona" dovoljan i bod.

- PSG je strašno jako momčad, ali mi ćemo igrati svoju igru. Želimo imati loptu što više i napadati. PSG nije "Zlatan i ostali", PSG je skupina odličnih igrača, ali mi idemo po tri boda, izjavio je uoči utakmice trener Porta Vitor Pereira.

U isto vrijeme hrvatski će prvak na Maksimiru pokušati zabiti prvi ovosezonski gol u elitnom natjecanju i barem malo uljepšati svoj nastup. Kijevaljani igraju samo za premije i čast, budući da su već ranije osigurali treću poziciju i nastavak natjecanja u Europskoj ligi.

Borba za prvo mmesto odvijat će se i u skupini B. Schalke ima bod više od Arsenala. Londonska momčad gostuje kod Olympiakosa, a Schalke kod Montpelliera. U skupini D najveća nepoznanica tiče se putnika u Europsku ligu. Prvaku Engleske Manchester Cityju treba pobjeda u Dortmundu za nastavak europske avanture. Real dočekuje Ajax, a španjolski mediji donose kako bi se u prvih 11 Kraljeva trebalo naći mjesta i za Luku Modrića.


Raspored (20.45), skupina A: Dinamo - Dynamo Kyiv, PSG - Porto.

Skupina B: Montpellier - Schalke, Olympiakos - Arsenal

Skupina C: Milan - Zenit, Malaga - Anderlecht

Skupina D: Borussia Dortmund - Manchester City, Real Madrid - Ajax

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.