Poruka iz Tiraspola: Ne možemo se opustiti, jer nema logike u nogometu!

Srijeda, 29. rujna 2021. 07:56 Napisao/la  SC
Poruka iz Tiraspola: Ne možemo se opustiti, jer nema logike u nogometu!

Real Madrid uputio je 30 udaraca prema golu, 11 u okvir gola, ostvario je 67 posto posjeda i izgubio utakmicu od Sheriffa iz Tiraspola, koji je postigao dva pogotka iz tri udarca u okvir vratiju.

- Malo sam tužan, jer mislim da smo zaslužili pobjedu. Više smo zabrinuti nego što smo tužni. Igrali smo intenzivno i predano, moglo bi se reći da smo imali peha, izgubili smo utakmicu zbog sitnih detalja, oni su postigli svoje golove iz kontri i prekida. Imali smo puno udaraca u gol, ali ponekad vas sreća napusti. Njima je sve išlo dobro, nama je sve pošlo po zlu, kazao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti.

- Sanjao sam o pobjedi na Bernabeuu, uvijek sam navijao za Real Madrid, oni su najuspješnija momčad u povijesti Lige prvaka, veliki je uspjeh pobijediti ih kod kuće. Pred nama je još dug put, ne možemo se opustiti, jer nema logike u nogometu, što pokazuje današnji rezultat. Ovdje smo došli s nožem u zubima, ali možemo se samo radovati sljedećoj utakmici, rekao je branič Sheriffa Gustavo Dulanto.

- Znali smo da ovdje možemo pobijediti, prije utakmice imali smo u glavi da možemo pobijediti, kao kapetan pokušao sam motivirati momčad i reći im da to možemo jer je ovo nogomet. Real Madrid je najuspješniji u povijesti, ali na terenu 11 igrača igra protiv 11 igrača. Sanjamo o ulasku u šesnaestinu finala što nam je cilj. Naša je pozornost sada usmjerena prema Interu, kazao je kapetan Frank Castaneda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.