POGLEDAJTE Zinedine Zidane smatra da je ljepši njegov pogodak Leverkusenu

Srijeda, 04. travnja 2018. 09:41 Napisao/la  SC
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

 

Pobjeda Real Madrida protiv Juventusa (3:0) u Toriu pala je drugi plan zbog pogotka Cristiana Ronalda o kojemu bruji sportska javnost.

Fizička bravura u 64. minuti i savršeni pogodak "škaricama" tema je broj jedan nakon utakmice:

- Sjajan gol. Što da kažem, fantastično! Nisam očekivao da ću zabiti takav pogodak, ali hajmo mi pričati o utakmici. Mislim da smo odigrali sjajnu utakmicu. Zabili smo tri pogotka Juventusu koji je odlična momčad. Odigrali smo dobro i naravno da sam sretan. Pomogao sam svojoj momčadi. Zabio dva gola. Odlična večer, rekao je Ronaldo.

Oglasili su se bivši i sadašnji suigrači, protivnički igrači, evo dvije reakcije:

- Sad možeš napustiti Zemlju i otići igrati na Mars. Ovdje si sve napravio, poručio je bivši Realov branič Arbeloa na Twitteru.

- To je gol s Playstationa, rekao je branič Juventusa Andrea Barzagli.

Struka također nije mogla ostati nijema:

- Buffon i Chiellini su pogriješili kod tog drugog gola, ali zabio je fantastično. Mislim da je najbolji napadač na svijetu, rekao je trener Juventusa Massimiliano Allegri.

- Ja možda jesam Realov trener, ali istovremeno volim nogomet i prirodna je reakcija slaviti takav gol. Buffon je u pravu, takvim igračima treba samo skinuti šešir. Messi i Cristiano Ronaldo su dobri kao Pele i Maradona, objasnio je Zinedine Zidane divljenje nakon fantastičnog pogotka.

Nekada najbolji igrač na svijetu ipak ima određenu rezervu kada uspoređuje svoj gol protiv Leverkusena u finalu Lige prvaka:

- Možete usporediti ta dva gola. Moj je ljepši, ali ovaj je svježiji. Možemo reći da je to jedan od najljepših pogodaka u povijesti nogometa, ne toliko lijep kao moj, ali..., rekao je Zidane uz smiješak.