Pep Guardiola ušutio kritičare za 45 minuta, Bayern zabio 115 pogodaka u 44 utakmice

Srijeda, 22. travnja 2015. 15:01 Napisao/la  SC

Bayern u Ligi prvaka ima prosjek od 3 postignuta pogotka po utakmici

Pepu Guardioli trebalo je 45 minuta utakmice protiv Porta da zatvori usta kritičarima! U uzvratnoj utakmici 1/4 finala Lige prvaka Bayern je do odmora vodio 5:0 protiv momčadi koja nije doživjela ni jedan poraz u natjecanju.

Kao u prvoj utakmici u Portu, Bayern je opet igrao bez najboljih igrača (Ribery, Robben, Alaba, Schweinsteiger...) i doslovno pregazio Porto, koji je slovio za pritajenog favorita Lige prvaka nakon pobjede (3:1) u prvoj utakmici. Nakon uzvrata, Bayern je opet postao glavni favorit...

Impresivne su brojke Bayerna ove sezone. Dovoljno je samo skrenuti pažnju na podatak da je u 44 utakmice Bayern postigao čak 115 pogodaka. Nakon "šestice" protiv Porta, Bayern u Ligi prvaka drži prosjek od 3 postignuta pogotka po utakmici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.