Nogometaši kijevskog Dinama trenirali u Maksimiru, Jerko Leko posjetio bivši klub

Ponedjeljak, 03. prosinca 2012. 15:20 Napisao/la  SC

Mi se nalazimo u osjetljivom trenutku, jer nakon utakmice odlazimo na odmor, kaže Ognjen Vukojević

Nogometaši Dynama iz Kijeva doputovali su u Zagreb gdje će sutra protiv domaćeg Dinama igrati zadnju utakmicu u skupini Lige prvaka. Sve je poznato, PSG i Porto plasirali su se u idući krug natjecanja, Dynamo nastavlja natjecanje u Europskoj ligi, a Dinamu preostaje da u zadnjoj utakmici pokušao barem postići prvi pogodak.

Ognjen Vukojević i Niko Kranjčar domaći su kadar u kijevskoj momčadi. Ognjen je u konkurenciji na početnu postavu, Niko neće igrati pa će u Zagrebu biti gledatelj. Neće imati problem oko traženja slobodnog mjesta, jer će Maksimir opet biti prazan.

- Žao mi je što će stadion biti prazan. Mi se nalazimo u osjetljivom trenutku, jer nakon utakmice odlazimo na odmor. Naravno da ćemo pokušati pobijediti, iako Dinamo ima mladi i dobru momčad, rekao je Vukojević.

Igor Surkis, predsjednik Dynama, motivirao je igrače premijama što znači da zagrebački Dinamo neće igrati protiv momčadi kojoj je svejedno kako će završiti posljednja utakmica u skupini.

Kijevska momčad predvečer je odradila trening u Maksimiru. Trening Ukrajinaca posjetio je i Jerko Leko, koji je dio karijere proveo u Kijevu.

Fotogalerija: Daniel Kasap/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.