Jedini igrač na svijetu koji se može uspoređivati s Leom Messijem nagradu predao suigraču

Četvrtak, 13. kolovoza 2020. 10:42 Napisao/la  SC

Neymarova urođena zaigranost glavni je razlog što mu realizacija nije na razini najboljega igrača na svijetu, sve drugo u usporedbama s Messijem samo je stvar ukusa

Neymar nagradio Choupo-Motinga
Neymar nagradio Choupo-Motinga

Neymar je u utakmici protiv Atalante pokazao da je jedini igrač na svijetu koji se može uspoređivati s Leom Messijem, kada je u pitanju igra jedan na jedan.

Brazilčeva hitrina i driblinzi jednostavno su druga dimenzija čak i za igrače koji igraju završnicu Lige prvaka.

Neymarova urođena zaigranost glavni je razlog što mu realizacija nije na razini najboljega igrača na svijetu, sve drugo u usporedbama s Messijem samo je stvar ukusa.

Neymar je bio u bazi oba pogotka PSG-a iako nije iskoristio (3) priliku tehničkom reakcijom koja mu ne služi na čast.

Ukratko, Neymar je bez konkurencije bio najbolji igrač utakmice, a da nije egoista kao većina vrhunskih igrača pokazao je nesvakidašnjom gestom nakon utakmice.

Nagradu za najboljega igrača Neymar je javno predao Choupo-Motingu, koji je postigao odlučujući pogodak i sudjelovao u akciji kod prvog pogotka.

Takva gesta na pamet ne bi pala ni Messiju, a kamo li tipovima poput Cristiana Ronalda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.