Navijači Manchester Cityja u ponedjeljak navečer napadnuti u irskom pubu u Sevilli

Utorak, 03. studenog 2015. 11:56 Napisao/la  SC

Kako navode otočki mediji, ovo je bio dio navijačke osvete za događanja od prije dva tjedna u Manchesteru uoči utakmice istih suparnika.

Ne događaju se navijački neredi samo na istoku Europe. Dok se u Ateni počinju sukobljavati navijači na relaciji Olympiakos - Crvena zvezda - Dinamo, engleski mediji javljaju kako su navijači Manchester Cityja napadnuti u irskom pubu u Sevilli uoči utakmice ta dva kluba u Ligi prvaka. U ponedjeljak navečer došlo je tako do napada u O'Neill pubu u Sevilli, od strane pedesetak navijača Seville.

Svjedoci vele kako su Cityjevi navijači u pubu gledali susret između Tottenhama i Aston Ville u ponedjeljak navečer kada se sve zajedno dogodilo. Španjolci su razbili stakla i uništili dio inventara. Kako navode otočki mediji, ovo je bio dio navijačke osvete za događanja od prije dva tjedna u Manchesteru uoči utakmice istih suparnika.

Tada je naime grupa poljskih studenata u Manchesteru napala navijače Seville koji su stigli u Englesku na utakmicu. Poljaci nemaju veze sa Cityjem, već se radilo o navijačkom rivalitetu između Seville i Slaska iz Wroclawa započetom prilikom ogleda tih dvaju klubova u Europskoj ligi prije dvije sezone.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.