Mohamed Salah bacio rukavicu Erlingu Haalandu uoči nedjeljne utakmice

Četvrtak, 13. listopada 2022. 09:07 Napisao/la  SC

Petnaest minuta u igri, hat-trick za Moa Salaha. Hejteri, samo nastavite, objavio je Dejan Lovren na društvenim mrežama

Salah
Salah

Mohamed Salah ušao je u igru u 68. minuti utakmice protiv Glasgow Rangersa, Liverpool je vodio 3:1.

Do kraja utakmica Salah je ušao u povijest Lige prvaka najbržim hat-trickom svih vremena, tri pogotka postigao je za samo šest minuta, od 76. do 82. minute.

Sva tri puta asistirao je Diogo Jota, što je također rekord Lige prvaka.

Jedan od najboljih napadača današnjice ove sezone ne igra na očekivanoj razini, u Premierligi postigao je Salah samo dva pogotka, nitko nije mogao očekivati ovakvu eksploziju.

Utišao je Salah kritičare, na društvenim mrežama odmah se javio njegov veliki prijatelj Dejan Lovren:

- Petnaest minuta u igri, hat-trick za Moa Salaha. Hejteri, samo nastavite. Samo će se obrnuto dogoditi. Bravo, Liverpool, napisao je Lovren na Twitteru.

- Mogli ste vidjeti njegove reakcije kod pogodaka, naročito onu kod prvog. Sav mu se trud isplatio. Mo je sjajan, izvanredan igrač. Istina je da je igrao na nešto drugačijoj poziciji u odnosu na uobičajenu, ali nadam se da sada sve štima za njega, rekao je Jurgen Klopp nakon utakmice.

U nedjelju od 17.30 sati na Anfieldu gostuje Manchester City, Salah je bacio rukavicu Erlingu Haalandu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.