Mateo Kovačić na Parku prinčeva pokazao kakav potencijal ima kraljevska momčad

Srijeda, 07. ožujka 2018. 09:46 Napisao/la  SC

Bez Modrića, Kroosa, Balea i Benzeme momčad Real Madrida teško može osvojiti Ligu prvaka, ali može pokazati momčadima poput pariške kako se na terenu ponašaju prvaci

Mateo Kovačić
Mateo Kovačić

 Mateo Kovačić odigrao je vrhunsku utakmicu, hrvatski reprezentativac na Parku prinčeva pokazao je kakav potencijal ima kraljevska momčad.

Real Madrid nadigrao je PSG bez dvojice bitnih veznih igrača: Luka Modrić nije ulazio u igru, Toni Kroos igrao je od 71. minute.

- Sjajno je kada pobijedite u tako važnoj utakmici. Pariz igra dobar nogomet i bilo je teško, ali odigrali smo dobru utakmicu i jako smo sretni s pobjedom. Imali su veći posjed lopte nego mi, ali bili smo jako agresivni na lopti i svi su trčali, što je jako važno. Kada smo ovakvi, jako nas je teško pobijediti. Ja sam ovdje sada treću godinu. Nevjerojatno je kako se promijenimo kada igramo Ligu prvaka. To je nevjerojatno. Ovaj klub je rođen da igra u Ligi prvaka, kazao je Kovačić.

- Igrao je umjesto dva najbolja vezna igrača na svijetu, a nije se ni oznojio. Bio je sjajan. Ima nešto oko tog Reala. Neki igrači čim dođu na veliku pozornicu preko noći proigraju, rekao je Rio Ferdinand o predstavi Matea Kovačića.

Unatoč lošoj sezoni u Primeri, Real Madrid pokazao je da neće lako predati titulu prvaka Lige prvaka.

- Prevladavamo poteškoće i tako moramo nastaviti dalje ako želimo potići nešto. Imajući u vidu situaciju, odabrao sam početni sastav. Želi čestitati igračima što su bili usredotočeni od početka. Sretan sam i zadovoljan isto kao nakon prve utakmice u Madridu. Nastavit ćemo raditi kao do sada, svaki je igrač izuzetno važan, Bale je jedan od njih. Znam da bi Bale volio više igrati, ali ima još dosta utakmica do kraja sezone, kazao je Zidane.

Cristiano Ronaldo pokazao je u utakmicama protiv PSG-a u čemu je razlika između najboljeg svih vremena od najboljih na pojedinim utakmicama.

Iako je u Primeri ove sezone nije igrao na vrhunskoj razini, Ronaldo u Ligi prvaka nastavlja nevjerojatni niz.

Najbolji strijelac Lige prvaka (102 pogotka) ponovo je bio ključni igrač momčadi za koju nisu igrali Modrić, Kroos i Bale.

Benzema igra dobro, ali je daleko ispod golgeterske razine.

U trenutačnom stanju momčad Real Madrida teško može osvojiti Ligu prvaka, ali može pokazati momčadima poput pariške kako se na terenu ponašaju prvaci.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.