Massimiliano Allegri: Pjaca je jači u igri jedan na jedan, Mandžukić je zato ostao na klupi

Četvrtak, 15. rujna 2016. 14:36 Napisao/la  SC

Manchester City, Bayern, Real i Barcelona su favoriti za pehar, jači su od nas, kaže Allegri uoči gostovanja u Zagrebu


Juventus i Sevilla odigrali su jedinu utakmicu bez pogodaka tijekom druge večeri Lige prvaka. Iako je Juventus dominirao, najbliže pogotku talijanska momčad bila je kada je najskuplji napadač Italije svih vremena (94 mil. eura) pogodio prečku. Higuain je udarcem glavom zamalo bio neprecizan!

Druga šansa propuštena je u završnici utakmice, kada nije dosuđen kazneni udarac na Marku Pjaci.

Mladi napadač ušao je u igru u 86. minuti i odmah pokazao koliko je opasan. Zanimljivo, trener Massimiliano Allegri  u igru je poslao Pjacu,  Mario Mandžukić ostao je sjediti na klupi:

- Odlučio sam tako jer je Pjaca jak jedan na jednoga, jak je u kaznenom prostoru, zato sam ga pretpostavio Mariju, rekao je Allegri.

- Dakako da žalim za tri boda, ali imamo ih vremena osvojiti. Moramo podići razinu igre, šanse su došle tek s Khedirom, a to je propust veznog reda. Nakon zamjena, počeli smo više prolaziti i ubacivati, ali nismo mogli zabiti. Kad je Miralem ušao, očekivao sam da nam svojom kvalitetom donese pobjedu. Htio sam da nam donese  kvalitetu s klupe, kaže Allegri koji ne želi ulogu favorita unatoč zvučnim pojačanjima:

- Manchester City, Bayern, Real i Barcelona su favoriti za pehar, jači su od nas. Nema depresije zbog 0:0 sa Sevillom, ostajemo prizemni, tvrdi Allegri.

Juventus iduću utakmicu igra u Zagrebu protiv Dinama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.