Masovna tučnjava navijača Sarajeva i Lecha iz Poznanja uvertira večerašnjoj utakmici

Utorak, 14. srpnja 2015. 09:09 Napisao/la  SC

 Sarajevo i Lech igraju pretkolo Lige prvaka u utorak od 21 sat

U centru Sarajeva u ponedjeljak navečer sukobili su se navijači Sarajeva i zloglasni huligani Lecha iz Poznanja. Sarajevo i Lech igraju pretkolo Lige prvaka u utorak od 21 sat.

Poljski huligani sukobili su se sa domaćim navijačima odmah po dolasku u Sarajevo, prvi su sukobi počeli negdje oko 20.30 sati nakon što su Poljaci provocirali uzvicima: Ovo je Srbija! Sukobi su nastavljeni u Vogošći, veliki broj specijalaca i palicama naoružanih navijača sudjelovao u masovnom uličnom obračunu.

U bolnici je završilo više osoba, nitko nije teže ozlijeđen.

Oštećeno je pet službenih, te osam privatnih automobila. Lakše je ozlijeđeno devet policijskih službenika, kao i šest navijača iz Poljske. U suradnji sa tužiteljstvom radi se na rasvjetljavanju sinoćnih događaja. Slobode je lišeno jedno lice, rekao je glasnogovnornik MUP-a Kantona Sarajevo.

U Vogošći su razbijena stakla na brojnim automobilima i objektima, oštećeno je vozilo hitne pomoći, a jedam automobil je zapaljen. Jake policijske su sukob uspjele smiriti tek oko 1 sat poslije ponoći, kada se počela zbrajati šteta, između ostalog i potpuno razbijeni autobus poljskih navijača ispred hotela 'Sunce' u kojemu su odsjeli.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.