Liga prvaka: Marseille u 95. minuti ispao iz Europe, Smolčić i Jakić ostali u eliti

Utorak, 01. studenog 2022. 23:12 Napisao/la  SC

Nije se Igoru Tudoru isplatila riskantna igra, Hojbjerg je u kontri loptu poslao od stative u mrežu za pobjedu Tottenhama

Tottenham slavio u Marseilleu
Tottenham slavio u Marseilleu

Liga prvaka - 6. kolo

Tottenham, Eintracht, Bayern, Inter, Napoli, Liverpool, Porto i Club Brugge nastavljaju natjecanje u Ligi prvaka, Sporting, Barcelona, Ajax i Leverkusen nastavljaju natjecanje u Europskoj ligi.

Tottenham je u 95. minuti utakmice na Velodromeu ispao iz europskih natjecanja, nije se isplatila riskantna igra domaćina, Hojbjerg je u kontri loptu poslao od stative u mrežu za pobjedu Tottenhama.

Da je Marrseille odigrao neodlučno, Igor Tudor u proljetnom dijelu igrao bi Europsku ligu, a ovako je upitno hoće li dočekati proljeće u Lique 1.

Sead Kolašinac  u 88. minuti s tri metra glavom je loptu poslao kraj vratiju, promašio je praktično meč-loptu u utakmici tijekom koje je Tottenham bez kažnjenoga Antonija Contea više kalkulirao i na kraju profitirao.

Ivan Perišić asistirao je za prvi pogodak nakon što je ubacio loptu iz prekida.

Eintracht je pobjedom nastavio natjecanje u Ligi prvaka.

Kristijan Jakić igrao je na mjestu stopera u sustavu 3-5-2, Hrvoje Smolčić ušao je u igru u 80. minuti umjesto Jakića.

Josip Stanišić odigrao je cijelu utakmicu za Bayern u pobjedi protiv Intera, bavarska je momčad jednostavno u skupini bila klasa iznad ostalih.

Borna Barišić i Antonio Čolak bili su u početnoj postavi Rangersa u porazu od Ajaxa.

Atletico je ispao iz europskih natjecanja, Diego Simeone 11 godina vodi madridsku momčad, ove sezone neće se rado sjećati.

Skupina A: Liverpool- Napoli 2:0 (Salah 85, Nunez 90+8), Glasgow Rangers - Ajax 1:3 (Tavernier 87-11m/Berghuis 4, Kudus 29, Conceicao 89)

Skupina B: Leverkusen - Club Brugge 0:0, Porto - Atletico 2:0 (Taremi 5, Eustaquio 24/Marcao 90+5-ag)

Skupina C: Viktoria Plzen - Barcelona 2:4 (Chory 51-11m, 63/Alonso 6, Torres 44, 54, Torre 75), Bayern - Inter 2:0 (Pavard 32, Choupo-Moting 72)

Skupina D: Sporting - Eintracht 1:2 (Gomes 39/Kamada 62-11m, Muani 72), Marseille - Tottenham 1:2 (Mbemba 45+2/Lenglet 54, Hojbjerg 90+5)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.