JUNAK FINALA LP-a

Mario Mandžukić najavio tužbe protiv novinara

Nedjelja, 26. svibnja 2013. 11:58 Napisao/la  SC

Ovo što su mi učinili iz talijanskog dnevnika, to je prestrašno… rekao je Mandžukić

Mario Mandžukić postao je šesti hrvatski igrač koji je osvojio Ligu prvaka i prvi koji je u finalu Lige prvaka postigao pogodak. Na kraju briljantne sezone Mandžukić radost nogometnog življenja nije htio podijeliti s novinarima.

 

- Ja sam najsretniji na svijetu, a za vas me baš boli briga. Zašto bih vam išta rekao, rekao je Madžukić hrvatskim novinarima na Wembleyju.

 

Razlog Mandžukićeve ogorčene reakcije je očito izmišljeni intervjuu u Tuttosportu, koji je većina hrvatskih medija prenijela bez provjere.

 

 

 

- Ovo što su mi učinili iz talijanskog dnevnika, koji je izmislio da sam  uopće nešto rekao ili razgovarao sa njima, to je prestrašno… Isto kao što se u nas odmah to, bez provjere prenese… Sada želim uživati sa svojima ovdje ovu veliku sreću, ali tužiti ću sudu i talijansku tiskovinu i sve one koji prenose te izmišljene gadljivosti, rekao je Mandžukić za Sportske novosti prije nego što se pridružio slavlju suigrača.

 

Evo što su talijanski novinari izmislili:

- Ne znam je li moj imenjak iz Milana (Mario Balotelli) ukrao nešto u vlaku, vozio se po noći bez upaljenih svjetala ili pobjegao s okupljanja U-21 reprezentacije. To su bili moji grijesi koje sam počinio dok sam još igrao u Hrvatskoj. Siguran sam da bih zbog takvih stvari u Njemačkoj automatski završio u zatvoru

- Oduvijek sam bio veliki protivnik rigorozne dijete. Jednom me trener, dok sam igrao u Dinamu, vidio kako jedem pizzu i oštro me ukorio. Rekao mi je da ću se udebljati i da moram misliti na svoje zdravlje. Znate kako sam mu odgovorio? Naručio sam 10 pizza i uspio sam pojesti samo pet komada, tako sam mu pokazao što mislim o njegovom savjetu i lošem ponašanju prema igračima

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.