Marca: Luka Modrić je odigrao spektakularnu utakmicu, bio je savršen s loptom u nogama

Četvrtak, 10. prosinca 2020. 14:43 Napisao/la  SC
Luka Modrić
Luka Modrić

Marca: Luka Modrić je odigrao spektakularnu utakmicu, bio je savršen s loptom u nogama i bez nje

Luka Modrić odigrao je protiv Borussije Moenchengladbach svoju najbolju utakmicu ove sezone.

Jednoglasni je to zaključak apsolutno svih od reda relevantnih stručnjaka.

Dakle, i novinari i čitatelji Asa i Marce proglasili su Luku najboljim igračem utakmice, iako je Karim Benzema postigao dva pogotka.

„Odigrao je spektakularnu utakmicu, ako ne pogledate njegovu osobnu iskaznicu mislili biste da ima 25 godina i da je upravo dobio zlatnu loptu. Spektakularna fizička razina pripremljenosti, savršen s loptom u nogama i bez nje. Zaslužio je postići pogodak, ali za njegovu igru niti to nije bilo presudno. Najbolji“, zaključili su u Marci.

"Gledajući Luku Modrića mnogi su se u Madridu prisjetili Alfreda di Stefana, koji se zalagao upravo za tu sveprisutnost na travnjaku. Utakmica se igrala na stadionu Afredo di Stefano. Luka Modrić još nema svoj stadion, ali je jedini nogometaš u posljednjih 12 godina koji je osvojio Zlatnu loptu a da se ne zove Messi ili Ronaldo. Modrić nije čovjek od velikih riječi, on govori igrom na terenu. Sa 35 godina" napisao je novinar Der Spiegela.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.