MAN UTD. - REAL Jose Mourinho: Svijet će zastati da bi pogledao ovu utakmicu

Utorak, 05. ožujka 2013. 09:02 Napisao/la  SC

- Ne mogu dočekati početak utakmice protiv Manchester Uniteda. Ovo mi je šansa da se dokažem svima! Naprijed Madrid!, napisao je Modrić na svom Twitter profilu

Mnogi vjeruju da bi to mogla biti jedna od najboljih utakmica Lige prvaka. Manchester United večeras od 20.45 dočekuje Real Madrid koji na Old Trafford stiže sa saznanjem da mora zabiti gol budući da je prva utakmica završila 1:1. Nema mjesta prevelikim kalkulacijama, 90, možda i 120 minuta prilike da se pokaže tko će istaknuti kandidaturu za osvajanje Lige prvaka budući da su obje ekipe u odličnoj formi.

- Svijet će zastati da bi pogledao ovu utakmicu. Ne vjerujem da očekivanja mogu biti veća nego što su za ovu utakmicu, rekao je Jose Mourinho.

Manchester United je posljednji put ugostio Real Madrid 2003. godine kada je domaćin pobijedio 4:3, ali kraljevski klub je prošao dalje.

- Nitko ne zna što će se dogoditi jer momčadi su podjednake, reći će Mourinho iako Real na Old Trafford stiže u naletu nakon dvije pobjede protiv Barcelone.  

- Mi bismo bili u istoj situaciji neovisno o tome kako smo odigrali protiv Barcelone. U Kupu smo izborili finale, pobjeda u prvenstvu ne znači previše jer objektivno Primeru ne možemo osvojiti ove godine. Ovo je Liga prvaka, drugo natjecanje, iako je naravno dobro da na Old Trafford stižemo nakon što smo pobijedili najvećeg rivala i to dvaput, rekao je Mourinho svjestan činjenice da Manchester United nije izgubio utakmicu od 5. prosinca.    

- United je u fantastičnom nizu. Ušli su u četvrtfinale FA kupa, pratkički su već u ožujku osvojili Premierligu. Nisu izgubili utakmicu dva mjeseca, ali i mi smo u dobroj formi, zaključio je Jose Mourinho.

Svoju priliku na Old Traffordu tražit će i Luka Modrić iako neće biti u početnoj postavi.

- Ne mogu dočekati početak utakmice protiv Manchester Uniteda. Ovo mi je šansa da se dokažem svima! Naprijed Madrid!, napisao je Modrić na svom Twitter profilu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.