Zoran Mamić, sportski direktor Dinama: Mogu prihvatiti argument da su ulaznice preskupe

Srijeda, 19. rujna 2012. 08:52 Napisao/la  Z. G.

Šteta je što je Porto zabio baš u završnici prvoga poluvremena. Da tad nije postigao pogodak, tko zna kako bi sve završilo, naglasio je Zoran Mamić

Dinamov sportski direktor Zoran Mamić između redaka je priznao da je maksimirski klub pogriješio s visokim cijenama ulaznica.

- Nerazumljivo je i nevjerojatno da se na stadionu skupilo tako malo ljudi. Mogu prihvatiti argument da su cijene bile visoke s obzirom na recesiju i stanje u društvu. Ali, moramo uzeti u obzir i podatak da su te cijene ionako 30 posto niže nego bilo gdje u Europi za dvoboje Lige prvaka. Što se same utakmice tiče, mogu samo reći da je Dinamo većim dijelom izgledao ozbiljno, naši su igrači dobro stajali na terenu. Šteta je što je Porto zabio baš u završnici prvoga poluvremena. Da tad nije postigao pogodak, tko zna kako bi sve završilo, naglasio je Zoran Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.