Luka Modrić: Zaslužili smo bolji rezultat, na kraju je dobro ispalo

Srijeda, 10. svibnja 2023. 11:03 Napisao/la  SC
Luka Modrić: Zaslužili smo bolji rezultat, na kraju je dobro ispalo

Luka Modrić odigrao je još jednu jednu veliku utakmicu u velikoj karijeri na visokoj razini, Real Madrid u utakmici protiv Manchester Cityja (1:1) pokazao je zašto slovi ponajboljom momčadi na svijetu:

- Na poluvremenu smo imali dosta toga reći jedan drugome, trener je želio da ispravimo neke stvari na sredini terena, da stanemo na loptu i budemo kreativni. Malo smo mijenjali pozicije Camavingi, na kraju je dobro ispalo. Imamo pozitivan rezultat, idemo na revanš puni samopouzdanja. Zaslužili smo bolji rezultat, ali mišljenja sam da u revanšu možemo slaviti, rekao je Modrić.

Iako se spekuliralo da Modrć neće moći fizički izdržati napore nakon ozljede, hrvatski veznjak igrao je do 87. minute tako da ga je s terena ispratio pljesak cijeloga stadiona.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.