Luis Suarez: Kod nas nema potrebe za isticanjem, svi znamo da je Messi najbolji na svijetu

Srijeda, 25. studenog 2015. 00:31 Napisao/la  SC

Barcelona je najbolja momčad na svijetu. Ne zamjeram svojim igračima ništa, danas je bilo nemoguće pobijediti, kaže trener Rome Rudi Garcia


Leo Messi vratio se nogometu i pogocima u briljantnoj pobjedi (6:1) Barcelone nad Romom.

- Dugo sam bio ozlijeđen, jedva sam čekao svoj povratak. Uživao sam u pobjedama ove momčadi, ali se ipak ljeoše osjećam na terenu. Sretan sam zbog ovog rezultata i naše pobjede. U svlačionici nam vlada odlična atmosfera, naša je obveza pobjeđivati, ali se uz to želimo i zabavljati, rekao je Messi.

- Bili smo odlični, od prve do zadnje minute. Ali, u prvom smo poluvremenu napravili bitnu razliku. U Barceloni nitko nije sebičan, svi razmišljaju o drugima. Svi znamo da je Messi najbolji na svijetu, tako da se nitko ne želi previše isticati. Užitak je opet igrati uz Messija, rekao je Luis Suarez.

- Prije utakmice dobili smo dobre vijesti, BATE Borisov je remizirao s Bayer Leverkusenom. Danas nam je trebalo čudo, ono se ipak nije dogodilo. Danas je gotovo nemoguće igrati protiv Barcelone. Ako želimo otići korak dalje moramo pobijediti BATE Borisov. I to ćemo napraviti. Danas smo pokušavali sve, ali Barcelona je najbolja momčad na svijetu. Ne zamjeram svojim igračima ništa, danas je bilo nemoguće pobijediti. Nemoguće protiv ovakve Barcelone, kaže trener Rome Rudi Garcia.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.