Liga prvaka: Zenit u drugom poluvremenu uspio dostići dva gola prednosti Malage

Srijeda, 21. studenog 2012. 20:07 Napisao/la  SC

Utakmica 5. kola Skupine C: Zenit - Malaga 2:2

Zenit – Malaga 2:2 u prvoj utakmici Lige prvaka odigranoj u srijedu! Malaga je krenula munjevito, ali je na kraju spašavala bod. Dva pogotka u dvije minute u samom početku utakmice bila su dovoljna Španjolcima da potvrde svoj plasman u osminu finala, koji su osigurali u prošlom kolu.

Rusi su u nastavku zaigrali na sve ili ništa i to im se dijelom isplatilo jer su stigli do poravnanja. No i taj bod ostavio ih je na dnu skupine, ali još uvijek u prigodi za nastavak europskog puta, barem do završetka dvoboja Anderlechta i Milana.

 

ZENIT: Malafeev, Anjukov (81 Bistrov), Bruno Alves, Lombaerts, Hubočan, Širokov (72 Fayzulin), Denisov, Witsel, Danny, Keržakov, Hulk.

 

MALAGA: Caballero, Gamez, Demichelis (46 Weligton), Onyewu, Eliseu (63 Duda), Seba Fernandez (76 Juanmi), Toulalan, Camacho, Duda, Buonanotte, Santa Cruz

 

Skupina C: Zenit – Malaga 2:2 (Danny 49', Fayzulin 86'/Buonanotte 8', Seba 9')

Poredak: 1. Malaga 11, 2. Milan 5, 3. Anderlech 4, 4. Zenit 4 boda

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.