LIGA PRVAKA

Fatih Terim ipak uspio pobijediti Josea Mourinha

Utorak, 09. travnja 2013. 23:10 Napisao/la  SC

Uzvratna utakmica četvrtfinala: Galatasaray - Real Madrid 3:2. Real Madrid rutinski odradio utakmicu

Uzvratna utakmica četvrtfinala Lige prvaka

GALATASARAY – REAL MADRID 3:2

Stadion „Turk Telekom Arena“ Gledatelja: 50.734

Sudac: Lannoy (Francuska)

Strijelci: 0:1 Ronaldo (7'), 1:1 Eboue' (58'), 2:1 Sneijder (71'), 3:1 Drogba (72'), 3:2 Ronaldo (90'+2)

Žuti kartoni: Snejider, Eboue', Amrabat  (Galatasaray), Arbeloa (Real Madrid)

Crveni karton: Arbeloa (Real Madrid 90'-drugi žuti karton)

GALATASARAY: Muslera – Eboue' (80' Elmander), Zan, Kaya, Riera - Melo, Altintop (46' Amrabat), Sneijder, Inan - Drogba, Bulut (63' Sanoglu).

REAL MADRID: Lopez - Coentrao, Pepe, Varane, Essien (31' Arbeloa) - Modrić, Khedira - Ronaldo, Özil (81' Albiol), Di Maria – Higuain (73' Benzema)

Prepuna Turk Telekom Arena dočekala je madridski Real, a pred Galatasarayem je bila nemoguća misija dostizanja tri pogotka prednosti kraljevsakog kluba. Ta je misija već nakon sedam minuta postala još teža jer je Cristiano Ronaldo iz blizine matirao Musleru. Tada je Turcima trebalo pet pogodaka za prolaz.

Kod domaćina nije bilo najboljeg strijelca Buruka Yilmaza, a poravnanje im je u 58. minuti donio Eboue' fantastično pogodivši sa ruba šesnaesterca u rašlje nakon asistencije Wesleya Snijdera.

U manje od 60 sekundi Sneijder i Drogba vratili su Galatasaray u igru. Najprije je Nizozemac zabio niskim udarcem iz daljine za 2:1, a potom je Amrabat nabacio Drogbi koji je u skoku petom zabio za 3:1 u 72. minuti.

Drogba je do kraja zabio još jedan pogodak, koji je poništen zbog zaleđa, a Cristiano Ronaldo u drugoj je minuti sudačke nadoknade postavio konačni rezultat, kada je Real igrao sa igračem manje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.