LIGA PRVAKA Scott Ruscoe: Rijeka spada među protivnike poput Liverpoola, Anderlechta, Man. Cityja...

Utorak, 11. srpnja 2017. 08:04 Napisao/la  SC

Nemamo iluzija, ali spremni smo dati sve od sebe, kaže trener TNS-a


Igrači The New Saintsa nisu navikli igrati na temperaturama višim od 35 stupnjeva, temperatura na Kvarneru raste kako se približava utakmice 2. pretkola Ligr prvaka između Rijeke i velškog prvaka:

- Naravno da u takvim uvjetima ne možemo od sebe dati sve što bismo dali u uvjetima na koje smo naviknuti. Igrali smo jednom u Mađarskoj na temperaturi blizu 40 stupnjeva. Bilo je jako teško, ali na smo toj utakmici puno toga naučili o igranju u takvim uvjetima, kazao je menadžer velške momčadi Scott Ruscoe.
 
 Svjesni su Velšani protiv koga igraju:
 
- Nećemo se predati, želimo ostvariti aktivan rezultat pred uzvrat. Bio bih zadovoljan neodlučenim, možda i minimalnim porazom uz postignuti pogodak. Rijeka je jako dobra momčad, dobro znamo protiv koga igramo i pripremili smo se na to. Gledali smo Rijekine utakmice. Nemamo iluzija, ali spremni smo dati sve od sebe. Promijenit ćemo neke stvari u našoj igri iz poštovanja prema protivniku. Gavranović, Heber, Gorgon, Mišić… Sve su to odlični igrači. Odigrao sam 30 europskih utakmica, bilo je i velikih protivnika poput Liverpoola, Anderlechta, Manchester Cityja. I Rijeka kao hrvatski prvak spada među takve ekipe. A mi protiv jakih želimo učiti i napredovati, rekao je Ruscoe.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.