ŽDRIJEB LIGE PRVAKA

Real protiv Cityja, Bayern protiv madridskog Atletica

Petak, 15. travnja 2016. 14:33 Napisao/la  SC

Hrvatsku će predstavljati Luka Modrić i Mateo Kovačić u redovima Real Madrida

Manchester City u svom prvom polufinalu Lige prvaka ide na madridski Real, dok će se njegov gradski suparnik Atletico za finale boriti s Bayernom. Engleski predstavnik i Atletico prve utakmice igraju kod kuće.

Hrvatsku će u nastavku natjecanja za prestižni naslov predstavljati Luka Modrić i Mateo Kovačić u redovima Real Madrida.

Manuel Pellegrini nastupit će protiv svog bivšeg kluba. Ove sezone dobro je prošao protiv Španjolaca, svladao je Sevillu dvaput u skupini. Atletico je izgubio samo jednu od posljednjih sedam utakmica protiv njemačkih klubova. S Bayernom su se sudarili u finalu 1974. godine: nakon 1:1 u prvoj utakmici, Bavarci su s 4:0 u uzvratu protutnjali do naslova.

Manchester City nikada nije bio u ovoj fazi natjecanja, Real Madrid nastupa 27. put u polufinalu, Bayern 18., a Atletico peti put.

Utakmice poluzavršnice na rasporedu su 26. i 27. travnja, s uzvratima 3. i 4. svibnja. Finale Lige prvaka igra se 28. svibnja u Milanu.

Parovi polufinala: Manchester City - Real Madrid (26. travnja), Atletico Madrid - Bayern (27. travnja), Bayern - Atletico Madrid (3. svibnja), Real Madrid - Mancehster City (4. svibnja)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.