Liga prvaka: Real Madrid večeras u Njemačkoj traži povratak u vrhunsku formu

Srijeda, 18. veljače 2015. 12:34 Napisao/la  SC

Liga prvaka (20.45): Schalke - Real Madrid, Basel - Porto 

Dvije utakmice Lige prvaka na rasporedu su večeras, Basel i Porto te ona puno zanimljivija između njemčakog Schalkea 04 i madridskog Reala. Zanimljivija ponajprije zato jer se momčad Carla Ancelottija pokušava vratiti tamo gdje je bila do sredine sezone, kada su imali 22 pobjede zaredom na svim natjecateljskim frontovima. Zlatna serija prekinuta je porazom od Valencije na početku godine, nakon kojeg su uslijedili i porazi od gradskog rivala Atletica.

Real Madrid je u grupi bio fantastičan sa šest pobjeda, no nakon neugodnih poraza u domaćem prvenstvu i kupu, u Madridu se ne razmahuju previše uoči utakmice protiv Schalkea bez obzira na status favorita.

Talijan Roberto Di Matteo zasigurno spreman dočekuje Ancelottia. Igra Schalkea je čvrsta i disciplinirana. Ozljede muče i jednog i drugog trenera, no nema sumnje da će utakmica biti itekako zanimljiva.

I drugi će večerašnji dvoboj biti zanimljiv. Baselov trener Paulo Sousa očekuje tešku utakmicu, ali ima namjere napasti i stvoriti velike probleme Portu. Svjestan je da to nosi rizik, ali drugog izlaza nema želi li pobjedu. Porto nije izgubio niti jednu utakmicu u grupi, a zabili su i 19 golova.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.