Liga prvaka: Pep Guardiola tvrdi da bi se Šahtar borio za titulu prvaka u Bundesligi

Srijeda, 11. ožujka 2015. 13:58 Napisao/la  SC

Uzvratne utamice osmine finala Lige prvaka,  srijeda (20.45): Chelsea - PSG (1:1), Bayern - Šahtar (0:0)

Nogometaši Bayerna večeras na Allianz Areni igraju protiv neugodnog Šahtara, koji je u prvoj utakmici osmine finala uspio ostvariti aktivnih 0:0. Povrh toga momčad Mircea Lucescua igrala je vrlo dobro, nije to bila igra na nulu kao što sugerira rezultat. Momčad Šahtara ima ozbiljnih problema budući da je prognana iz Donjecka u kojemu vlada ratno stanje:

- Svi ste upoznati sa stanjem u Ukrajini. Situacija je komplicirana i igrači se jednostavno ne mogu isključiti iz toga. Teško je, ali mi se moramo nositi s time. Bayern je favorit, što ne znači da favoriti uvijek pobjeđuju, kaže Lucescu.

Šahtar ove sezone dosta oscilira u igri, ali nema sumnje da ukrajinska momčad nije protivnik kojega Bayern smije podcijeniti:

- Optimističan sam! Rekao sam da ćemo pobijediti i još uvijek vjerujem u to. Šahtar ima nekoliko sjajnih igrača. Njihov stil igre je impresivan. Da Šahtar igra Bundesligu, vjerujem da bi se borio za naslov, rekao je Pep Guardiola.

U drugoj utakmici osmine finala domaćin je također favorti, Chelsea na Stamford Bridgeu igra protiv PSG-a. Momčad Josea Mourinha ostvarila je 1:1 u Parizu, ali nije oduševila.

Zanimljivo, Zlatan Ibrahimović nikad u svojoj karijeri u mečevima protiv svojeg omiljenog trenera Josea Mourinha nije zabio gol, a odigrao je protiv Mourinha sedam utakmica u dresovima Barcelone, Milana i PSG-a.

Uzvratne utamice osmine finala Lige prvaka,  srijeda (20.45): Chelsea - PSG (1:1), Bayern - Šahtar (0:0)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.