Liga prvaka: Okršaj giganata u Manchesteru, deset Hrvata na terenu Santiago Bernabeua

Utorak, 15. rujna 2015. 14:18 Napisao/la  SC

Velika hrvatska sudačka kolonija na čelu s Ivanom Bebekom vodit će susret na Santiago Bernabeu između madridskog Reala i Shakhtara, a na istom će nastupiti još četvorica domaćih igrača.

Večeras kreće novo izdanje najelitnijeg europskog klupskog nogometnog natjecanja. Liga prvaka doživljava svoj novi početak susretima u skupinama A, B, C i D koji počinju, kao i obično u 20.45 sati. Odmah na otvaraju veliki je derbi na rasporedu u Manchesteru gdje će se sukobiti domaći City protiv gostiju iz Torina. Građani su u novu domaću sezonu krenuli s pet pobjeda uz gol-razliku 11:0, dok Juventus ima najlošiji početak još od sredine prošlog stoljeća.

Velika hrvatska sudačka kolonija na čelu s Ivanom Bebekom vodit će susret na Santiago Bernabeu između madridskog Reala i Shakhtara, a na istom će nastupiti još četvorica domaćih igrača. Uz Luku Modrića i Matea Kovačića očekuju se Darijo Srna i Eduardo da Silva s druge strane terena.

Liga prvaka - 1. kolo, raspored

Skupina A: PSG - Malmo, Real Madrid - Shakhtar
Skupina B: PSV - Manchester United, Wolfsburg - CSKA Moskva
Skupina C: Galatasaray - Atletico Madrid, Benfica - Astana
Skupina D: Manchester City - Juventus, Sevilla - Borussia (M)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.