Liga prvaka: Marko Pjaca postigao prvi pogodak za Juventus, Porto nije imao šanse s desetoricom

Srijeda, 22. veljače 2017. 22:53 Napisao/la  SC

Prve utakmice osmine finala: Porto - Juventus 0:2, Sevilla - Leicester 2:1. Mario Mandžukić odigrao cijelu utakmicu na standardnom mjestu bočnog napadača


Marko Pjaca postigao je prvijenac u dresu Juventusa u utakmici Lige prvaka.

Pjaca je u igru ušao u 67. minuti. 

Pet minuta kasnije  spremno je dočekao odbijenu loptu u naletu i plasiranim udarcem zatresao mrežu - 0:1.

- Jako sam sretan zbog pogotka, ali još  sretaniji sam zbog pobjede. Bilo je važno pobijediti. U uzvratu trebamo biti jako pažljivi, u nogometu se nikada ne zna što se može dogoditi. Naravno da želim igrati više, ali nastavljam s radom kao i do sada. Trener odlučuje, a ja čekam svoj trenutak, kazao je Pjaca.

Porto je od 27. minute igrao s desetoricom igrača, Alex Telles dobio je dva žuta kartona u samo dvije minute!

Otada do Pjacina pogotka Juventus je polako, ali sigurno lomio otpor Porta.

Ključne poteze utakmice povukao je trener Massimiliano Allegri, koji je pojačao napad uvođenjem Pjace i Alavesa.

Pogodio je s obojicom!

Alaves je ušao u 73. minuti, minutu kasnije postigao je drugi pogodak za Juventus, kada je kaznenom prostoru primio loptu na prsa i rezantnim udarcem svladao Casillasa - 0:2.

Juventus je objektivno bolji od Porta i da su igrale kompletne momčadi, tako da Porto s desetoricom igrača nije imao šansi.

Dapače, Juventusova pobjeda mogla je biti izraženija. Najbliži pogotku bio  je Dybala, koji je zatresao vratnicu udarcem s 20-ak metara  u sudačkoj nadoknadi vremena prvog dijela utakmice.

Mario Mandžukić odigrao je cijelu utakmicu na standardnom mjestu bočnog napadača.

Sevilla je stekla minimalnu prednost u prvoj utakmici najviše zbog toga što je Correa promašio kazneni udarac.

Prve utakmice osmine finala: Porto - Juventus 0:2 (Pjaca 72, Alves 74), Sevilla - Leicester 2:1 (Sarabia 25, Correa 62/Vardy 73)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.