Liga prvaka: Kraljevi odrađuju posao protiv Schalkea, može li Basel iznenaditi Porto?

Utorak, 10. ožujka 2015. 16:21 Napisao/la  SC

U momčad Reala se nakon duljeg vremena vraća se Luka Modrić, madridski stadion ga željno iščekuje budući da je vidan bio njegov nedostatak u momčadi

Nakon slobodnog tjedna nastavljaju se ogledi osmine finala nogometne Lige prvaka. Europska će se zastava najprije zavijoriti na Santiago Bernabeuu u Madridu te na Dragau u Portu. Kraljevski klub brani prednost protiv Schalkea od 2:0, stekli su je golovima Cristiana Ronalda i Marcela u prvom dvoboju u Gelsenkirchenu. Od tada forma nije na njihovoj strani, osim pobjede protiv Elchea dogodile su se dvije utakmice bez slavlja. Nakon remija protiv Villarreala dogodio se poraz u Bilbau. Izabranici Carla Ancelottija pobjedom se žele vratiti na staze uspjeha.

U momčad Reala se nakon duljeg vremena vraća se Luka Modrić, madridski stadion ga željno iščekuje budući da je vidan bio njegov nedostatak u momčadi.

Puno bi zanimljivije trebalo biti u Portu. Basel ima aktivan rezultat (1:1) iz prve utakmice, Švicarci su vrlo blizu prvog iznenađenja i prolaska dalje. Obje momčadi na valu su pozitivnih rezultata, Portu treba nova pobjeda kako bi se našao među osam najboljih klubova Europe.

Liga prvaka - osmina finala, uzvratni susreti
Real (M) - Schalke (2:0), Porto - Basel (1:1)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.