Liga prvaka: Hoće li Mourinho ove sezone prvi put ispasti u jednom europskom četvrtfinalu?

Utorak, 08. travnja 2014. 11:47 Napisao/la  SC

Uzvratne utakmice četvrtfinala: Borussia Dortmund - Real Madrid, Chelsea - PSG. Jose Mourinho osam puta prošao u četvrtfinalima europskih natjecanja

U večerašnjim utakmicama četvrtfinala Lige prvaka Real Madrid odrađuje formalnost u uzvratnoj utakmici protiv Borussije budući da u Dortmundu brani 3:0 iz prve utakmice odigrane u Madridu. Carlo Ancelotti otišao je tako daleko da je odlučio dodatno odmoriti Cristiana Ronalda, barem je tako najavio...

Nakon stanke zbog ozljede Robert Lewandowski trebao bi predvoditi napad Borussije. Lewandowski je prošle sezone Real Madridu postigao četiri gola (4:1) čime je postao jedini igrač kojemu je takav podvig uspio u polufinalu Lige prvaka. Ove sezone ni Lewandowski, ni Borussija ne igraju ni približno na razini prošlogodišnjeg finalista Lige prvaka. Lako se može dogoditi da u večerašnjoj utakmici izostane dvoboj Lewandowski - Ronaldo budući da treneri nemamu razloga forsirati najbolje igrače.

Jose Mourinho će večeras loviti polufinale na klupi Chelsea, što nije jednostavno nakon rezultata 1:3 iz prve utakmice protiv PSG-a. U ovom trenutku Mourinho se više uzda u tradiciju nego u snagu svoje momčadi, koja je pala u završnici sezone. Naime, Mourinho nikada nije ispao u osam nastupa u četvrtfinalnim utakmicama nekog europskog natjecanja.

S obzirom na prilično defetističke izjave sa Stamford Bridgea čini se da se Mourinho već pomirio s mogućnošću da ove sezone neće osvojiti ni jedan trofej.  PSG u Londonu igra bez Zlatana Ibrahimovića, što je najbolja vijest za Mourinha. Sve ostalo ne izgleda dobro uoči večerašnje utakmice.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.