LIGA PRVAKA Dinamo večeras uz pomoć 30.000 navijača namjerava postati član europske elite

Utorak, 28. kolovoza 2018. 16:43 Napisao/la  SC

Dinamo je u Bernu odigrao 1:1, Bjelica je nekoliko puta naglasio da neće ni pokušati čuvati aktivan rezultat iz prve utakmice

LIGA PRVAKA Dinamo večeras uz pomoć 30.000 navijača namjerava postati član europske elite

 

Dinamo i Young Boys večeras (21) igraju pred 30.000 gleatelja!

Za Young Boys vijest nije previše važna, za Dinamo tako velik broj gledatelja znači da se nogomet vratio u Maksimir.

Dinamo je u prodaju postepeno puštao ulaznice za pojedine tribine. Kako je interes rastao, Dinamo je otvarao nove tribine.

Na kraju je u prodaju pušteno 650 ulaznica za sektor broj 6 na tribini Sjever dolje koji je do sada bio zatvoren zbog sigurnosnih razloga.

Ulaznice su planule!

Uz dobre vijesti s prodajnih mjesta stižu dobre vijesti iz svlačionice, Arijan Ademi spreman je za utakmicu što znači da će Nenad Bjelica izvesti najbolji sastav: Zagorac, Stojanović, Theophile-Catherine, Dilaver, Leovac, Ademi, Hajrović, Olmo, Gojak, Oršić, Gavranović.

Dinamo je u Bernu odigrao 1:1, Bjelica je nekoliko puta naglasio da neće ni pokušati čuvati aktivan rezultat iz prve utakmice.

Young Boys ima iznimno moćnu momčad, švicarski prvak daleko je najjači protivnik Dinama ove sezone.

Dinamo večer igra za ulazak u skupinu Lige prvaka i zaradu od 15 mil. eura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.