LIGA PRVAKA

Dinamo poražen pogotkom u 90. minuti

Srijeda, 04. studenog 2015. 22:42 Napisao/la  SC

Skupina F, utakmice 4. kola: Olympiacos - Dinamo 2:1, Bayern - Arsenal 5:1


Nogometaši Dinama doživjeli su poraz u Pireju. Olympiacos je pobjedu ostvario dvama pogocima jokera s klupe Parda, koji je u 90. minuti vjerojatno pokopao Dinamove nade da će proljeće dočekati u Europi. U preostalim dvjema utakmcama Dinamo igra u gostima protiv Arsenala i kod kuće protiv Bayerna.

Dinamo je odigrao tipičnu utakmicu: dojam je opet bio bolji od rezultata, a primljeni pogoci graniče s naivnošću!

U prvom dijelu utakmice  momčad Dinama u potpunosti je kontrolirala svoju sudbinu.

U 21. minuti Pivarić je u svom stilu probio lijevi bok i idealno ubacio, Hodžić je ostao sam između dvojice stopera i glavom loptu poslao u prečku od koje se lopta odbia u mrežu - 0:1.

U drugom dijelu Olympicos je bio bolja momčad, ali ne toliko bolja da je Dinamo morao onako lako primiti pogotke, posebice u 90. minuti.

U 53. minuti Goncalo je prekršajem zaustavio Ideyea, sudac Lahoz pokazao je na bijelu točku. Eduardo je obranio udarac Fortounisu i sačuvao nadu u pobjedu.

U 64. minuti u igru je ušao Pardo, minutu kasnije nade je nestalo!

Ideye je na desnoj strani kaznenog prostora pronašao Parda, Pivarić je ostao stajati predaleko, Eduardo nije imao šanse stići precizno upućenu loptu s 14 metara - 1:1.

U 79. minuti Dinamo je ostao s desetoricom, Pivarić je isključen nakon što je dobio drugi žuti karton. Dinamo je osjetno pao u završnici utakmice.

U 90. minuti Pardo je primio loptu iza Muse, Taravel nije stigao, Eduardo je bezuspješno izašao ususret napadaču domaće momčadi, udarac  je bio neuhvatljiv za vratara Dinama - 2:1.

OLYMPIACOS: Roberto, Elabdellaoui, Siovas, Botia (51 Da Costa), Masuaku, Milivojević, Kasami (80 Finnbogason), Hernani (64 Pardo), Fortounis, Seba, Ideye

DINAMO: Eduardo, Matel, Taravel, Goncalo, Pivarić, Machado, Rog, Antolić, Fernades (88 Musa), Pjaca (80 Sigali), Hodžić (57 Hernandez)

U drugoj utakmici Skupine F nogometaši Bayerna pregazili su Arsenal na Allianz Areni. Impresivna igra momčadi Pepa Guardiole ukazuje da je poraz u 3. kolu od Arsenala bio slučajnost.

Arsenal je došao do zraka nakon što je Bayern postigao četiri pogotka i usporio ritam, Giroud je uspio ublažiti poraz. Do kraja utakmice Muller je još jednom zatresao mrežu Arsenala.

U prvih sata Arsene Wenger je mogao biti zadovoljan da je Arsenal primio samo četiri pogotka. Arsenal više nema pravo na kiks, Olympiacosu je samo bod dovoljan da nastavi natjecanje u Ligi prvaka.

Skupina F, 4. kolo: Olympiacos - Dinamo 2:1 (Pardo 65, 90/Hodžić 21), Bayern - Arsenal 5:1 (Lewandowski 10, Muller 29, 89, Alaba 44, Robben 55/Giroud 69)
Poredak: Bayern 9, Olympiacos 9, Dinamo 3, Arsenal 3

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.