Liga prvaka: Danijel Šubašić na Emiratesu, najbolja obrana protiv napadača Arsenala

Srijeda, 25. veljače 2015. 16:11 Napisao/la  SC

Prve utakmice osmine finala Lige prvaka (20.45): Leverkusen - Atletico, Arsenal - Monaco


Danijel Šubašić večeras na Emiratesu polaže ispit zrelosti, prvi vratar najbolje obrane Lige prvaka mora opravdati laskavu titulu protiv napadača Arsenala. U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Monacu puno veće šanse za prolaz daje menadžer Arsenala Arsene Wenger nego sportska javnost:

- Prva kola nokaut-faze zadnjih su godina bila vrlo neizvjesna, tako da su i ovdje izgledi 50:50. Monaco je jak otraga, podignuo je formu u domaćoj ligi i skočio na ljestvici, što znači da je samopouzdanje te momčadi na visini. I stoga ponavljam, izgledi su 50:50, kaže Wenger koji se kao trener afirmirao upravo na klupi Monaca.

Zanimljivo je da se Arsenal i Monaco nikada nisu sreli u eurokupovima. Da jesu, Wenger bi sigurno znao budući da je u Monacu i Arsenalu ukupno proveo 25 godina.

Tin Jedvaj neće igrati za Leverkusen u večerašnjoj utakmici protiv Atletica napad kojega predvodi Mario Mandžukić. Atletico je favorit posebice zato što Levekusen igra nogomet koji Diego Simone najviše voli opstruirati.

Prve utakmice osmine finala Lige prvaka (20.45): Leverkusen - Atletico, Arsenal - Monaco

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.