Liga prvaka: Borussia oslabljena, Mario Götze propušta finalni susret na Wembleyu

Srijeda, 22. svibnja 2013. 18:57 Napisao/la  L.K.

Najvažniji utakmicu sezone definitivno će propustiti 20-godišnji ofenzivni veznjak Mario Götze zbog ozljede zadnje lože.

Njemački reprezentativac i član Borrusije Dortmund zadobio je ozljedu zadnje lože lijeve noge u uzvratnom dvoboju polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida na Santiago Bernabeu. Iako su svi vjerovali da će se oporaviti na vrijeme za veliki londonski okršaj na Wembleyu protiv Bayerna, od toga neće biti ništa. Nakon treninga s momčadi u utorak, Götze se u srijedu požalio se na bol u mišiću.

''Finale je bio moj cilj i posljednjih sam tjedana naporno radio kako bih bio spreman. Neopisivo mi je žao što neću moći pomoći momčadi u ovoj važnoj utakmici. Dakako, putovat ću u London kako bih podržao dečke'', istaknuo je mladi igrač koji je kako sada stvari stoje već odigrao svoj posljednji susret za Borussiju. Slijedeće sezone Götze će igrati za Bayern nakon što su Bavarci aktivirali oštetnu klauzulu u ugovoru vrijednu 37 milijuna eura.

Njemačko finale između Bayerna i Borussije Dortmund igra se u subotu u 20:45 u Londonu na Wembleyu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.