Liga prvaka: Bayern protiv rastrojenog Manchester Uniteda, Leo Messi protiv Diega Coste

Utorak, 01. travnja 2014. 10:15 Napisao/la  SC

Prve četvrtfinale utakmice (20.45): Manchester United - Bayern, Barcelona - Atletico

Manchester United - Bayern i Barcelona - Atletico imaju čast večeras (20.45) započeti četvrtfinale Lige prvaka. Favoriti su Bayern i Barcelona, što ne znači utakmice nemaju naboja. Naprotiv!

- Dovedite nam taj Bayern, imaju i oni svojih mana, izjavio je menadžer Manchester Uniteda David Moyes.

U izjavi se više očitava strah nego samodopadnost! Moyes je cijelu sezonu izgubljen u vremenu i (među)prostoru stvaranja nove momčadi Manchster Uniteda. Aktualni prvak Engleske igra slabo, atmosfera na Old Traffordu odavno nije bila lošija, Moyesa tjeraju iz kluba... Manchester United protiv Bayerna igra najlakše utakmice u sezoni, jer više nema što izgubiti u promašenoj sezoni. Momčad Pepa Guardiole osigurala je naslov prvaka Njemačke, igra superioran nogomet i najveći je kandidat za osvajanje Lige prvaka. Utakmice protiv rastrojenog Manchester Uniteda čine se kao zagrijavanje za ono što slijedi u završnici sezone.

Trener Atletica Diego Simeone izjavio je nedavno da učinak njegove momčadi izravno ovisi o učinku Diega Coste. Što bi trebao reći trener Barcelone Gerardo Martino o Leu Messiju! Utakmice između Barcelone i Atletica mogu se personificirati kroz sudar dvojice ponajboljih igrača, Messija i Coste. Razlika je ipak (pre)velika da bi Barcelona mogla ustuknuti pred ulogom izrazitog favorita.

Pred kraj sezone Messi ponovo igra u vrhunskoj formi nakon što se dugo mučio s posljedicama ozljede. S ovakvim Messijem katalunjski klub nije samo favorit u utakmicama protiv Atletica nego i u Ligi prvaka. S druge strane, Diego Simeone nije baš tip trenera, koji će dopustiti Messiju da se razmaše. Atletico nije slučajno vodeća momčad Primere. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.