Liga prvaka: Barcelona stekla minimalnu prednost, Atletico sat vremena igrao bez isključenog Torresa

Utorak, 05. travnja 2016. 22:41 Napisao/la  SC

Prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka: Barcelona - Atletico 2:1, Bayern - Benfica 1:0 


Dvama Suarezovim pogocima Barcelona je stekla minimalnu prednost (2:1) pred Atleticom nakon prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka odigrane na Camp Nou.

Atletico na kraju utakmice mora biti zadovoljan rezultatom s obzirom na silan pritisak, koji je madridska momčad podnijela da bi održala aktivan rezultat uoči uzvrata. Pritisak je trajao oko sat vremena koliko je Atletico igrao s desetoricom igrača nakon što je u 35. minuti isključen Torres.

Nervozni strijelac pogotka za Atletico u pet minuta dobio je dva žuta kartona zbog neopreznih startova.

U prvih pola sata Atletico je ostavio dojam bolje momčadi, tko zna kako bi utakmica završila da Torres nije pretjerao u startovima. Ovako su navijači Atletica strahovali do zadnjeg sučevog zvižduka! Srećom po njih, Messi i Neymar ušli su u razdoblje stvaralačke krize.

Ivan Rakitić igrao je do 63. minute na očekivanoj razini.

Utakmica u Munchenu počela je suprotno od najave Pepa Guardiole, koji je upozoravao da Benfica ima ponajbolju obranu u Ligi prvaka. Bayern je poveo već u 2. minuti, što nikada ne sluti dobrim za protivnike na Allianz Areni.

Međutim, Guardiola je bio u pravu. Obrana Benfice izdržala je sve pritiske i održala minimalni rezultatski zaostatak, koji jamči zanimljivi uzvrat.

Prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka: Barcelona - Atletico 2:1 (Suarez 63, 74/Torres 25), Bayern - Benfica 1:0 (Vidal 2)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.