Liga prvaka: Ajax igra protiv Barcelone, dva Luisa u središtu pozornosti

Srijeda, 05. studenog 2014. 12:53 Napisao/la  SC

Nekada je Barcelona mijenjala dvojicu trenera u deset godina, sada mijenja jednog godišnje, znakovito je komentirao trenutačno stanje u veliki Johann Crujiff, još jedna poveznica između Barcelone i Ajaxa


Uoči druge večeri Lige prvaka u središtvu pažnje su imenjaci, dvojica Luisa iz Barcelone pod posebnim su pritiskom uoči utakmice protiv Ajaxa. Luis Enrique nako dva uzastopna poraza i slabe igre protiv Cetle nalazi se na udaru kritike, pritisak je sve jai iako su čelnici Barcelone čvrsto stali iza svog trenera. Barcelona ne igra dobro, najbolji igrači (Messi, Inieste,...) nisu u formi, Barcelona nije pobijedila od kada je zaigrao napadački trojac Messi - Neymar - Suarez...

- Nekada je Barcelona mijenjala dvojicu trenera u deset godina, sada mijenja jednog godišnje, znakovito je komentirao trenutačno stanje u veliki Johann Crujiff, još jedna poveznica između Barcelone i Ajaxa.

Drugi Luis, Suarez, vraća se u Amsterdam, gdje je stekao svjetsku reputaciju:

- Uvijek ponavljam da je odabir Ajaxa bio najbolji potez u karijeri. Tamo sam stekao mnoge stvari u nogometu koje nisam imao prije zbog čega sam vječno zahvalan, kaže Suarez, koji je stao u obranu Lea Messija:

Svakog dana nešto naučim od Lea, božji dar je imati najboljeg igrača na svijetu pokraj sebe. Za mene je Messi najbolji igrač na svijetu koji se ne može uspoređivati ni sa kim, kaže Suarez.

Evo što kaže Luis o Luisu:

- Trener ima svoju filozofiju, priznajem da sam taktički bio previše komotan u prvoj utakmici. Drugu utakmicu sam već bolje odradio, kaže Suarez o Enriqueu.

 

Manchester City još uvijek ne zna za pobjedu u Ligi ptvaka, utakimica protiv CSKA idealna je prilika da aktualni engleski prvak opravda očekivanja. Bayern u Munchenu igra protiv Rome kojoj poraz (1:7) na Olimpicu u zadnjem kolu nije baš neka preporuka.

azi mogu da obezbijede i Chelsea, koji gostuje Mariboru, PSG protiv APOEL-a, te Barcelona na gostovanju Ajaxu, ali i Porto kojem će za to biti potrebna pobjeda protiv Athletica u Bilbaou.

Liga prvaka, srijeda 4. kolo (20.45)
Skupina E: Manchester City – CSKA, Bayern – Roma
Skupina F: PSG – APOEL, Ajax – Barcelona
Skupina G: Maribor – Chelsea, Sporting – Schalke
Skupina H: Athletic Bilbao – Porto, Šahtjar – BATE Borisov

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.