Moćni Juventus u Londonu pokvario Oscarov debi iz snova u Ligi prvaka

Četvrtak, 20. rujna 2012. 13:46 Napisao/la  SC

Bilo je teško vratiti se nakon 0:2 zaostatka. No, uspjeli smo. Ponovo smo pokazali karakter i sretni smo zbog toga, objašnjava strijelac prvog gola za Juventus Arturo Vidal

Druga večer 1. kola Lige prvaka prošla je u znaku dvoboja na Stamford Bridgeu u kojem su se sastali europski i talijanski prvak. Zanimljiv susret na kraju je okončan miroljubivo, iako je na terenu bilo itekako vatreno.

Juventus je u povratku u elitno klupsko natjecanje na kraju nadoknadio 2:0 vodstvo Penzionera i na kraju zasluženo odnio važan bod, ostvarivšu jubilarni 50. remi u natjecanjima pod okriljem UEFA-e. Stara dama pokvarila je fenomenalan debi nove brazilske zvijezde u redovima Chelseaja, Oscara, koji je u prvom nastupu u Ligi prvaka postigao dva prekrasna gola.

- Sretan sam zbog dva gola, ali nesretan jer nismo uspjeli pobijediti. Kao mali dječak sanjao sam o tome da zaigram u Ligi prvaka i sretan sam što mi se san ispunio, objasnio je Brazilac koji je ovoga ljeta za iznos od 31 milijuna eura stigao u London.

Juventus je ponovo pokazao moć koja ga već godinu dana krasi u Serie A. Torinezi su i bez suspendiranog trenera Contea demonstrirali igru koja im ove sezone garantira velike stvari.

- Bilo je teško vratiti se nakon 0:2 zaostatka. No, uspjeli smo. Ponovo smo pokazali karakter i sretni smo zbog toga, objašnjava strijelac prvog gola za Juventus Arturo Vidal.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.