Jose Mourinho: Uvijek želim da engleski klubovi prođu dalje, ali ne želim da to uspije i Arsenal!

Četvrtak, 26. studenog 2015. 10:51 Napisao/la  SC

Naravno da bi takvom izjavom navukao bijes i onih engleskih medija kojima Arsenal nije blizak, ali Mourinho uvijek ima rješenje kada treba nešto reći protiv Wengera

Jose Mourinho koristi svaki slobodni trenutak da bi se u medijima okrznuo o Arsenea Wengera. Menadžer Chelsea ovako je prokomentirao završnicu natjecanja u Ligi prvaka po skupinama:

- Uvijek želim da engleski klubovi prođu dalje, ali ne želim da to uspije i Arsenal, kaže Mourinho.

Naravno da bi takvom izjavom navukao bijes i onih engleskih medija kojima Arsenal nije blizak, ali Mourinho uvijek ima rješenje kada treba nešto reći protiv Wengera:

- Arsenal je u skupini s klubom na čijoj klupi sjedi moj prijatelj (Marco Silva) i zato želim da Olymiakos prođe dalje, bilo bi to odlično za njegovu karijeru. Iskren sam kada kažem da želim da taj klinac i Olympiakos idu dalje, zajedno s Bayernom koji je već prošao dalje. Realnost je da Arsenal može pobijediti u Grčkoj, ali ako odigraju savršenu utakmicu, zaključuje Mourinho.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.