Jose Mourinho, trener Real Madrida: Prema mojem mišljenju igrali smo bolju obranu nego napad

Četvrtak, 04. travnja 2013. 07:54 Napisao/la  SC

Casillas dobro radi, mora tako nastaviti i čekati priliku. Uvijek sam bio pošten prema njemu, Diego Lopez brani u jako dobroj formi, kaže Mourinho o kapetanu Real Madrida koji nije bio u kombinacijama za utakmicu

Real Madrid stekao je prednost od tri pogotka (3:0) uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Galatasaraya. Nakon prve utakmice dojam je da trener Real Madrida Jose Mourinho ništa nije prepustio slučaju, poglavito u drugom dijelu utakmice kada je zaigrao opreznije.

- Galatasaray je jako dobra momčad, vodi je veliki trener, koji ima iskustva u ovakvim utakmicama. Dobro su organizirani u obrani, imaju nekoliko igrača koji su igrali u vodećim europskim klubovima. Znali smo da imaju izvanrednu momčad i nekoliko sjajnih napadača, igrali smo jako dobro u defenzivi. Prema mojem mišljenju bolje smo igrali obranu nego napad. Mogli smo postići još neki pogodak, upropastili smo nekoliko prilika, ali smo u defenzivnom smislu dobro proučili igru protivnika, kazao je Jose Mourinho.

- Imamo rezultat koji smo priželjkivali, nismo primili pogodak, ali je u nogometu sve moguće. U Turskoj moramo igrati isto poduzetno kao u Madridu, ne smijemo ništa uzeti zdravo za gotovo, moramo se ponašati kao da je neodlučeno, rekao je Xabi Alonso.

- Pepe mi je rekao da ću postići pogodak dok smo sjedili na klupi i zato sam pogodak posvetio njemu. Znali smo da će utakmica Turskoj biti jako teška, pa smo u utakmici bili vrlo odlučni. Jako smo sretni s 3:0, kazao je Gonzalo Higuain.

Iker Casillas se oporavio, ali nije bio u kombinacijama za utakmicu protiv Galatasaraya.

- Casillas dobro radi, mora tako nastaviti i čekati priliku. Uvijek sam bio pošten prema njemu, Diego Lopez brani u jako dobroj formi, kaže Mourinho.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.