ZAŠTO NIJE ISKLJUČEN?

Jose Mourinho opet postavio svoja pravila

Srijeda, 09. travnja 2014. 09:47 Napisao/la  SC

Nisam slavio nego sam davao upute, objasnio je Mourinho zašto je trčao do korner-zastavice

Jose Mourinho zna kako skrenuti pažnju javnosti! Kada je Ba postigao pogodak u 87. minuti skočili su na noge navijači Chelsea na Stamford Bridgeu, slavlje igrača i gledatelja zasjenila je Mourinhova reakcija.  Portugalac je s klupe otrčao do korner-zastavice, gdje su njegovi igrači na hrpi slavili prolaz dalje. Zagrlio je prvo do sebe, ali se nije priključio slavlju:

- Nisam slavio nego sam davao upute, objasnio je Mourinho nakon utakmice.

Iskusni portugalski stručnjak u tom je trenutku na travnjaku imamo trojicu klasičnih napadača,  Eto'o, Ba i Torres morali su u zadnjih šest minuta igrati obranu. Mourinho je prvo uhvatio Torresa, kojemu je objasnio što mora raditi na terenu u zadnjim minutama. Upravo je Torres dvije minute kasnije ispred svog kaznenog prostora presjekao jedan napad gostiju.  Kazao je Mourinho na presici nakon utakmice da zadnje minute mogle biti kobne, pogotovo da je igrao Zlatan Ibrahimović.

Zanimljivo, portugalski sudac Pedro Proença nije osjetio potrebu da isključi Mourinha zbog toga što je iz svoga prostora izašao i otrčao do drugog kraja igrališta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.